Кой ще спечели Szansa na sukces?

Станаха ясни тримата финалисти, които ще се борят за място в Ротердам. През последните три седмици Полша избираше своите финалисти в шоуто Шанс за успех. В селекцията участваха общо 21 певци, които трябваше да изпълняват известни хитове на АББА, Бийтълс или песни от Евровизия.

 

Първа получи билет за финала Кашя Дерен, която става известна с участието си във второто издание на The Voice of Poland. През 2018 година пътува до Лисабон, за да представи страната си заедно с Gromее и Lukas Meijer. Тук можете да видите изпълнението й от първия полуфинал

https://www.youtube.com/watch?v=js_2oFtJIsQ

 

Втората финалистка е Алиция Шемплинска. Става известна с победата си в предаването „Hit, Hit, Hurra!“, в което е жури и Едита Гурняк. Като награда Алиция лети до САЩ, за да вземе участие в уроците по пеене на Сет Ригс – вокален педагог на много звезди, между които и Майкъл Джексън. Миналата година печели и десетото издание на The Voice of Poland.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tWXP4bLhQrU

 

Третия полуфинал спечели Алберт Черни. Той е известен на публиката с миналогодишното си участие на Евровизия, заедно с групата Lake Malawi.  Преди няколко седмици TVP направи някои промени в правилата на конкурса. Едно от правилата изискваше участниците да имат полско гражданство или да живеят в Полша. След промените на това правило Алберт има възможността да участва в селекцията.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cKgi4vB8NvU

Тримата финалисти ще се борят за място на сцената на Евровизия. Големият финал на предаването ще се проведе в неделя, 23.02 от 16:15 българско време.

Продуцентите на предаването имат право да дадат Златен билет на някого от предишните участници. За да получат Златния билет изпълнителите трябва да отговарят на правилата на конкурса.

 

Снимки: Интернет

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *