Премиера: Крисия, Хасан и Ибрахим – Планетата на децата

10628667_720404528034716_6480730775787297936_o

Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови  ще представят България на на музикалния конкурс „Детска Евровизия” 2014 в Малта с песента си „Планетата на децата“ (Planet of the children). Премиерата на песента беше днес в официалната страница на триото – Krisia, Hasan & Ibrahim.

Малките изпълнители ще участват на престижния конкурс с авторска песен на Крисия, в подготовката и реализацията на която участват Слави Трифонов, Евгени Димитров – Маестрото и Ивайло Вълчев. Песента разказва за мечтата на Крисия Земята да бъде място без глад, страх и война, а всички хора да бъдат превърнати в деца. Хасан и Ибрахим акомпанират на Крисия на два рояла, а цялостното звучене е напълно завършено с невероятното изпълнение на Плевенската филхармония под диригентството на Йордан Дафов.

Профилът на Крисия, Хасан и Ибрахим в BG Meloman вижте тук.

Българска национална телевизия и БТВ обединиха усилията си, за да може България да има свои представители в надпреварата, която събира най-талантливите деца на Европа. БНТ 1 ще излъчи на живо целия конкурс, който ще се проведе на 15 ноември в столицата Валета.

„Планетата на децата“ е един от най-сложните проекти, по които сме работили, съчетаващ гласовите данни на Крисия, брилянтното изпълнение на Хасан и Ибрахим, невероятното присъствие на Плевенската филхармония и звука на Ку-ку бенд. Мисля, че резултатът е многообещаващ и искрено се надявам песента да впечатли не само българите, но и всички зрители на Евровизия. Нашите талантливи деца заслужават това” – споделя Евгени Димитров – Маестрото.

Повече информация за съвместния проект на БНТ и БТВ може да намерите на официалния сайт на БНТ за Евровизия.

1 Comment

  1. […] и талантливи Krisia, Hasan & Ibrahim ще представят България на Детската Евровизия 2014 на 15 ноември. Разберете как да подкрепите Крисия, […]

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *