Лорийн преди първия си концерт в България

Вчера следобед се проведе първата пресконференция на победителката на Евровизия 2012 Лорийн. Събитието се проведе в Литературен клуб „Перото“ където шведската изпълнителка отговори откровено на въпросите на българските медии.

Разбира се на събитието присъстваха и членове на нашия екип. Единодушно определихме Лорийн като много весел и позитивен човек, първосигнален и откровен. Певицата отговаряше на всеки въпрос, зададен от медиите с усмивка, а искрено се радваше когато някой я попиташе за Евровизия.

Попитахме я какво мисли за „If love was a crime“ – песента, която ще представи България на песенния конкурс през май в Стокхолм, а Лорийн не скри симпатията си към песента, като заяви, че я харесва и я определи като композиция, която би могла да получи много високо класиране.

Тук можете да видите избрани моменти от пресконференцията на изпълнителката:

След края на събитието Лорийн отдели внимание на всеки свой фен и раздаде автографи и позира за снимки с всеки. Тогава ние успяхме да вземем кратко видео послание, отправено към нейните фенове в България, което можете да видите тук:

Днес, точно в 20:00, започва концертът, посветен на завръщането на музикалната телевизия ММ където участие ще вземат 24 български изпълнители, а грандиозния финал ще нанесе Лорийн с песента си „Еуфория“. Следете сайта и страницата ни във Фейсбук, за да бъдете информирани първи за случващото се около първото участие на Лорийн в България, където също ще има членове на екипа ни.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *