Лорийн се завръща на Евровизия!

Една от най-нашумелите теми през изминалите седмици бе участието на Лорийн в тазгодишното издание на Melodifestivalen. Шведската изпълнителка грабна публиката със своята песен „Tattoo“, която бе изпълнена с много емоция.

На финала на националната селекция видяхме 12 песни, а победителят по стар обичай се избра от 50% международно жури и 50% зрителски вот (разпределен по възрастови групи). Лорийн спечели и двете гласувания със сериозна преднина, получавайки общо 177 точки от максимални 192.

 

Изпълнението се откроява с интересната си сценична концепция. Самата Лорийн е притисната от голяма платформа, която „избутва“ с ръце повреме на своето изпълнение, което е символ на нейното освобождаване от връзката, в която се намира. За нея това е любов, която никога няма да ѝ бъде безразлична, тъй като човекът до нея сякаш вече е „татуировка“ в нейния живот. Вярва, че отново ще намерят път един към друг, но в момента това е невъзможно.

Чуйте вчерашното изпънение тук:

Както знаем, Лорийн печели Евровизия през 2012 година с песента „Euphoria“, която се превърна и в най-популярната песен от конкурса. Тя опитва да представи Швеция през 2017 година, когато дори не достига до финала на Melodifestivalen. Днес, 11 години по-късно, тя се завръща на евровизионната сцена и се цели високо, а именно към победата. Към момента „Tattoo“ е песента с най-големи шансове за победа според ежегодните залози.

Ще успее ли Лорийн да грабне своята втора победа?

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *