Michał Szpak: Животът ми е като дъга!

Michał Szpak става известен в родната си Полша през 2011 с участието си в първия сезон на X Factor. Същата година издава и дебютния си албум „XI“. През 2015 издава и втория си „Byle być sobą“. Тази година той си спечели правото да представи Полша на Евровизия в Стокхолм с песента си „Color Of Your Life“. Какво сподели той в специално интервю за сайта ни може да прочетете тук:

Здравей, Michał! Поздравления за победата ти! Как се чувстваш дни след финала в Полша?

– Много благодаря! Разбира се, страхотно чувство e да представиш страната си в такъв важен международен конкурс. Все още чувствам прекрасното вълнение и невероятен адреналин. Това е голяма емоция.

– Как реши да вземеш участие в националната ви селекция?

– Решението взех много просто, но националният финал не е лесна игра. Въпреки това, аз успях.

– Очакваше ли да спечелиш?

– Като цяло, не очаквах да спечеля. През следващите няколко дни се събуждах и се питах дали все още сънувам или не. Сега знам, че това е факт и си давам сметка, че трябва да се работя по-интензивно.

– Разкажи ни повече за песента си. Какво е посланието?

– Посланието е просто и толкова важно в същото време. Това е изборът, които всеки трябва да направи, така че да бъде себе си без да се страхува от съдбата си.

– Обмисляш ли какво ще бъде изпълнението ти на сцената? Можеш ли да ни издадеш нещо?

Много бих се радвал да го запазя като изненада.

– Какъв е цветът на твоя живот?

– Животът ми е като дъга. 😉
Той променя цвета си в зависимост от деня, но безспорно е пълен с щастливи цветове.

– На кои известни музиканти се възхищаваш? Защо?

– Има много артисти, които ме вдъхновяват. Като се започне с Edith Piaf и завърша с Freddie Mercury. Най-важното за мен е харизма и истинските чувства на сцената. Те бяха най-добрите, без съмнение.

– Какво ще пожелаеш на българските фенове?

– Изключително съм поласкан, че харесвате моята песен „Color Of Your Life“. Ще дам най-доброто от себе си по време на изпълнението на песента в Стокхолм. Ще се опитам да ви накарам да се развълнувате, защото искам да пусна емоциите си в този специален момент.
Благодаря ви, че сте тук, моля ви да стискаме палци за всички участници. Имаме нужда от това и повярвайте ми ние можем да го почувстваме.

Може да чуете „Color Of Your Life“ тук:

 

Снимка: Zosia Zija & Jacek Pióro

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *