Очаквайте скоро- Дебютния албум на Кристиан Костов

Успехите винаги са били част от кариерата на Кристиан Костов, който през 2017-та година постигна най-добрия резултат на България на Евровизия – второ място. На 17.01.2018 пък спечели изключително престижната Награда за Европейски музикален дебют без граници“, ставайки първият неин носител от нашата страна. Наскоро той подписа договор с музикалната компания Universal Music Group (тя работи с изпълнители от целия свят, включително и с голяма част от най-актуалните и известни изпълнители в момента). Това, разбира се, е голяма крачка в неговата кариера, също както е и издаването на първия му албум- „Shower Thoughts“.

Албумът е тип EP (съкращение от „extended play“). С други думи, в него се съдържа повече, отколкото в самостоятелен сингъл, но и по-малко, отколкото в цялостен музикален албум. В „Shower Thoughts“ ще можем да се насладим на общо 4 песни. Първата от тях- „Get It“, беше публикувана преди няколко дни и вече достига високи позиции в класациите в България и Русия. Можете да я чуете тук:

За нея Кристиан споделя, че я посвещава на себе си, защото създаването й, както и това на целия албум, му е помогнало да преодолее един труден период от своя живот. Това е неговото „лекарство срещу лошите мисли“ и певецът смята, че може да послужи като опора и на много други хора.

Датата на премиерата е 10.08.2018. Дотогава имате възможността да запазите албума предварително в платформата Спотифай от тук.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *