Начало > Тел Авив 2019 > Осми ден на репетиции – коментар на живо

Осми ден на репетиции – коментар на живо

За последните си репетиции днес на сцената в Expo Tel Aviv ще се качат Израел и страните от Големите 5 – Германия, Испания, Италия, Франция и Обединеното кралство.

🇮🇱 Израел | 10:00 – 10:20

Коби е в черен костюм и започва шоуто в предната част на сцената, а зад него се появяват екрани. По-късно се присъединява към своите беквокалисти. Зад тях има различни екрани, показващи части от лицето на Коби. След това изпълнителят се мести по-близо до публиката. Вокално е невероятен, но изпълнението не е толкова впечатляващо във финалната си фаза.

🇫🇷 Франция | 10:25 – 10:45

Спектакълът започва с прожекции по лицето на Билал, след което той се отправя към предната част на сцената. На екраните се показват различни текстове. Появява се балерина с наднормено тегло. След това и друга, която прави превод на жестомимичен език. Тримата взаимодействат с Билал и завършват изпълнението.

🇪🇸 Испания | 10:50 – 11:10

Мики отново се вихри в познатата къща с беквокалистите си. Този път изпълнителят изглежда по-отпочинал. Тази репетиция е по-добра от първите в петък. Заснемането е подобрено. Изпълнението е свежо и цветно.

🇮🇹 Италия | 11:15 – 11:35

Махмуд прави смени на тоалетите си за всяка репетиция, за да избере правилния за финала. Заснемането този път е по-добро. Изпълнителят е много по-страстен в изпълнението си този път. Графиките също са подобрени и акцентират върху посланието на песента.

🇬🇧 Обединеното кралство | 11:40 – 12:00

Майкъл започва много по-уверено днес. Той се усмихва повече и показва чара си. Триъгълниците, които са окачени на тавана се използват при тази репетиция на страната.

🇩🇪 Германия | 12:05 – 12:25

При Германия няма големи промени освен във фона зад тях, който на места е претърпял смяна. Двете изпълнителки са стабилни вокално и са готови за финала в събота.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.