Полша: Рафал Бжозовски и „The Ride“ на Евровизия 2021

Най-накрая и Полша обяви своя представител за Евровизия 2021. Това е Рафал Бжозовски, познат на публиката като певец, водещ, а също така и бивш борец. Рафал вече се е изявявал на сцената на Евровизия – като водещ на Детската Евровизия 2020. Той ще представи страната си с песента The ride. Песента може да чуете тук:

 

 

Дълго време нямаше никакви новини от страна на полската телевизия за техните планове относно конкурса. TVP бяха съсредоточени около домакинството на Детската Евровизия и сякаш съвсем бяха забравили за съществуването на по-големия брат на този конкурс. Междувременно излизаха различни новини и слухове за избора на Полша. В края на февруари победителят на полското издание The voice Кристиян Охман пусна песента „Wielkie tytuły“ и беше спряган от феновете като евентуален представител на страната. Различни слухове твърдяха, че Алиция се е отказала от участие, или пък, че TVP се е отказало от Алиция, чуваха се също новини, че Алиция и Кристиян Охман ще пеят заедно на сцената на Евровизия. Слухове имаше много, а официална информация липсваше.

В крайна сметка тази година действията на полската телевизия могат да се определят като хаотични, с липса на организация, работа в последния момент, никакви дългосрочни стратегии за своето представяне на конкурса. Дали това няма да им изиграе лоша шега?

 

Снимки: интернет

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *