Начало > България > Български представител на Евровизия 2019 (Анкета)

Български представител на Евровизия 2019 (Анкета)

Мнението и изборът на феновете винаги са били неизменна част от работата и целите на Българският независим сайт за Евровизия. Именно заради това сега отново ви даваме възможност да се присъедините към анкетата „Кой да представи България на Евровизия 2019?“! Тази година решихме да заложим на успешния и вълнуващ формат от 2018-та, а именно – дуели между най-актуалните български изпълнители, разпределени на принципа на турнир с няколко кръга.

Сигурно се питате кое е новото този път. Е, все пак успяхме да подобрим нещо. Вече ще можете да избирате измежду цели 24-ма певци от различни музикални жанрове. Това, разбира се, означава и че ще бъде още по-напрегнато и интересно. Гласуването ще се проведе в нашите интернет платформи – във  Фейсбук ще можете да откриете анкетата на страницата ни и в българската група, посветена на Евровизия. А ако сте потребител на Инстаграм, не се колебайте да гласувате и в нашия профил там. Ето и кога ще се проведе всеки от  четирите кръга на допитването:

8.10 – 14.10.2018 – Първи кръг, включващ двадесет и четирима изпълнители разпределени в дванадесет дуела на случаен принцип.

15.10 – 19.10.2018 – Втори кръг – включващ дванадесетте изпълнители, спечелили своите дуели в предишния кръг. Те са разпределени в нови шест дуела

20.10 – 24.10.2018 – Трети кръг съдържа шестима изпълнители и три дуела.

25.10 – 28.10.2018 – Четвърти кръг – ФИНАЛ. Гласува се за тримата останали изпълнители.

29.10.2018 – Резултати

В анкетата са включени разнообразни изпълнители. Сред тях има звезди като Гери-Никол, Дара, Тита, Михаела Маринова, Михаела Филева, дуото Павел и Венци Венц, близначките Алекс и Влади, Виктория Георгиева, изключително нашумелите в последно време СкандаУ, ЕВА и Папи Ханс, както и певиците с дългогодишен опит Цветелина Янева, Анелия, Рут Колева, Мария Илиева и Невена Пейкова. Не сме забравили и изгряващите таланти на Дахмара, Рафаел Пашамов, Ева Пармакова, Йоана, Симона Загорова. Участват още и изпълнители, известни и с това, че са автори на песни и музика – Криско, Искрата и Алек Сандър.

Българският независим сайт за Евровизия иска да подчертае, че тази анкета не е обвързана по никакъв начин с Българската национална телевизия или Официалната селекция, която ще определи българския представител през 2019! Това е единствено допитване до мнението на феновете на конкурса.

30 thoughts on “Български представител на Евровизия 2019 (Анкета)

  1. СкандаУ са господи и където ида отидат винаги са номер едно и затова мисля че те са достойни да ни представят на евровизия…🙏🔝💯💜

  2. ЙОАНА , тя притежава всичко небходимо за да представи България на световната сцена ,има уникален и завладявващ глас с огромен диапазон , много е красива ,може да танцува и грабва публиката , да не забравим и факта ,че е представяла България на няколко международни конкурси и от всички се е прибирала с награди !!

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.