Начало > България > Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ФИНАЛ

Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ФИНАЛ

За четвърта поредна година ние от Български независим сайт за Евровизия се допитваме до феновете за това кой трябва да представлява страната ни на конкурса в идната година. Въпреки обявеното неучастие на България, анкетата ни се състоя и от 16-те избрани изгряващи и вече познати звезди до големия финал останаха само трима – Дарина Йотова (DARA), която бе победител в миналогодишната анкета, Михаела Филева и хип-хоп групата СКАНДАУ.

Сега е Ваш ред да определите кой трябва да победи, а за целта – можете да гласувате в анкетата по-долу, но само веднъж. Гласуването се провежда както тук, така и на нашата Фейсбук страница и в нашия профил в Инстаграм. Гласовете ви там също са от значение, тъй като при победа в дадена платформа определеният изпълнител печели 1 точка. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласа в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласа. Така дуелист „У“ печели с 2:1. Шестте победители от дуелите ще продължат към 3-ти кръг. Гласуването започва днес, 07.11.2018, и продължава до 11.11.2018.

За нас мнението на феновете е от огромно значение. Именно затова тази година отново провеждаме нашата независима анкета, включващи изпълнители, които биха могли да представят България на Евровизия някой ден. За съжаление, наскоро Българската национална телевизия обяви, че се оттегля от участието си в конкурса през 2019. Според нас това е изключително погрешна стъпка и стартирахме петиция, чрез която да покажем желанието на българските фенове да видят страната си на най-голямата сцена в Европа. Ако искате вашите любими певци да имат шанс за изява пред милиони, моля покажете го тук!

Кой трябва да представи България на Евровизия 2019?

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.