Анкета – Български представител на Евровизия 2019 – ТРЕТИ КРЪГ

Нашата ежегодна анкета почти достигна финалната си фаза! Време е за Трети кръг, в който ще участват общо шестима изпълнители, а трима от тях ще продължат към финалния Четвърти.

Можете да подкрепите любимците си измежду Дара, Невена Пейкова, Тита, СкандаУ, Гери-Никол и Михаела Филева. Напомняме, че тук в нашия сайт можете да гласувате само по веднъж, но имате възможност да избирате и на нашата Фейсбук страница, както и в Инстаграм профила ни. Гласовете ви там също са от значение, тъй като при победа в дадена платформа определеният изпълнител печели 1 точка. Например: Дуелистът „Х“ има повече гласа в дуела си пред другия дуелист „У“ в сайта ни. Това му дава резултат 1:0. Но във фейсбук и Инстаграм дуелист „У“ има повече гласове. Така дуелист „У“ печели с 2:1. Тримата победители от Трети кръг ще определят финалистите в анкетата! Имате време за гласуване до 30.10.2018.

За нас мнението на феновете е от огромно значение. Именно затова тази година отново провеждаме нашата независима анкета, включваща изпълнители, които биха могли да представят България на Евровизия някой ден. И въпреки че Българската национална телевизия обяви оттеглянето си от Евровизия 2019, ние решихме да продължим допитването. Според нас отказът от участие е изключително погрешна стъпка и стартирахме петиция, чрез която да покажем желанието на българските фенове да видят страната си на най-голямата сцена в Европа. Ако искате вашите любими певци да имат шанс за изява пред милиони, моля покажете го тук!

Ето и дуелите в Трети кръг:

Дара или Невена Пейкова

Тита или СкандаУ

Михаела Филева или Гери-Никол

1 Comment

  1. Катерина Янкова says:

    Надявам се най-добрия да успее!😘🤗

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *