Начало > Лисабон 2018 > Първа репетиция на Големите 5 и Португалия – Коментар на живо

Първа репетиция на Големите 5 и Португалия – Коментар на живо

Днес също така предстоят първите репетиции на Големите 5, както и на станата домакин – Португалия.

🇵🇹 Португалия (17:05 – 17:35)

Клаудия, облечена в тънка, копринена рокля, приличаща на нощница. Изпълнението е тъмно, като само към края можем да видим цялата сцена.Хореографията наподобява тази от националния финал. С Клаудия е и Изаура, която този път не седи на стол, а е права. Вокално и двете са стабилни, а пресцентърът остана доста доволен.

🇬🇧 Великобритания (17:40 – 18:10)

На сцената е Сюри, застанала в средата на тунел, изграден от неонови лампи. Тя е облечена в бял гащеризон. С напредване на песента, тя излиза от тунела и застава пред него. Там, тя танцува, а в краката ѝ се появява бял дим. Вокално е стабилна, пресцентърът също хареса изпълнението.

🇪🇸 Испания (18:15 – 18:45)

Цялото изпълнение протича с Амая и Алфред, които обикалят един около друг, държат се за ръка и се разхождат по сцената. Вокално са леко колебливи, а цялостното представяне е леко скучно.

🇩🇪 Германия (18:50 – 19:20)

Германия прожектират графики, снимки и части от текста на песента на свой собствен екран. Изпълнението е изключително емоционално и всичко, случващо се на сцената, е свързано с посланието на „You Let Me Walk Alone“. Определено публиката ще остане разчувствена и съпричастна.

ПОЧИВКА

🇮🇹 Италия (20:25 – 20:55)

Ермал и Фабрицио наистина показват нещо невиждано за Евровизия досега. Целият текст е преведен на различни езици и се показва през цялото време на екраните на зрителите. Цветовете на сцената са в черно и червено. Субтитрите показват образи на деца, свещи и бомби. Текстът е изобразен перфектно. Първоначално изпълнителите са статични. След това отиват на двата моста и накрая се срещат на предната част.

🇫🇷 Франция (21:00 – 21:30)

Няма голяма разлика от националния финал във Франция. Имат подобни дрехи. Не се залага на ефекти, а на двойката на сцената. Заснемането е добро. На моменти е празно. Началото е интересно, но с нищо не се изразява посланието на песента.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.