Начало > Тел Авив 2019 > Първи репетиции на Големите 5 и Израел

Първи репетиции на Големите 5 и Израел

Днес на сцената в Тел Авив ще репетират за първи път домакините от Израел и страните от Големите 5 – Германия, Испания, Италия, Обединеното кралство и Франция. Всички те се класират автоматично за финала на конкурса.

🇮🇱 16:00 – 16:30 | Израел

Коби е изключителен вокалист. Отново виждаме вече познатите огледала. Върху тях и върху екрани се появява пеещият образ на Коби. Той и всички беквокалисти, които се присъединяват към него, са облечени в черно. Представителят на Израел се движи по сцената. Кулминацията на изпълнението е неговият край, когато се спуска т.нар. „завеса“ от пироефекти.

🇫🇷 16:40 – 17:10 | Франция

Изпълнението на Билал е изцяло фокусирано върху посланието за равенство. В началото той носи маска, върху която биват прожектирани различни лица. В последствие той я сваля и започва да танцува с танцьорите си както поотделно с всеки, така и заедно и с двамата. Фонът е в лилаво и златисто и се съчетава с бялото облекло на всички на сцената. Върху екраните се появява текст, който разкрива, че един от танцьорите е глухоням. Накрая виждаме жестът за корона – запазната марка на Билал, а зад него е изписано, че „всички сме крале/кралици“. Вокалите са стабилни през повечето време. Франция получи оглушителни аплодисменти от международния пресцентър.

🇪🇸17:20 – 17:50 | Испания

Върху сцената са разположени различни кутии  и платформи, наподобяващи къща. В началото Мики влиза във всяка от тях, където среща няколко танцьори, с които изпълнява хореография. При втория припев те излизат от кутиите и на сцената влиза огромен робот, който предизвиква учудване у някои гледащи. По време на припевите се появява експлозия от цветове. Върху LED екраните се появяват кадри от публиката на живо.

🇮🇹 18:00 – 18:30 | Италия

Сценичното представяне е тъмно в сини и червени тонове. Напомня официалното видео. Детето от него също се показва за фон. На сцената има 3 танцьори с Махмуд. За фон се появяват пари, които горят. Също така и текстът на английски език. Появява се и съобщението „Парите не могат да ти купят любов“. Пляскането не изпъква, както беше в Санремо. Въпреки това се визуализират ръце, които го правят. Танцьорите също. Бяха изпробвани различни графики при репетициите. Вокално италианският изпълнител се представя добре и няма помен от слуховете, че е болен.

🇬🇧 18:40 – 19:10 | Обединеното кралство

Сцената е изпълнена с дим и Майкъл носи черни дрехи. Фонът изобразява падащи звезди. След това се променя на галактически фон, подобно на Словения и Австралия. На последната част от песента изпълнителят се присъединява към своите беквокали, облечени в бяло. Всички те създават кръг заедно.

🇩🇪 19:20 – 19:50 | Германия

Изпълнението започва с Карлота, която е седнала на сцената. Лаурита е от другата страна на сцената. При първия припев лицата им се умножават по екраните зад тях. При втория се появяват думите „Съжалявам” и „Уважение” изобразени, докато момичетата се съберат в предната част на сцената. След това камерата се върти около двете, които пеят една срещу друга с почти докосващи се микрофони. Създава се интимна атмосфера. Фонът при последния припев се състои от много образи на сестри от цял ​​свят, преди да завършат със символ на мира.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.