Румъния: Роксен и „Amnesia“ на Евровизия 2021 (Анкета)

Вече е ясно, че Роксен ще представи балканската страна на тазгодишното издание на конкурса. Роксен бе избрана да участва в Евровизия 2020, но поради глобалната пандемия, това се оказа невъзможно. Румънската телевизия въпреки това реши да даде шанс на младата изпълнителка да получи своето поле за изява и ѝ предостави възможност да представи държавата си през 2021.

Миналата година те организираха национална селекция, в която Роксен изпълни 5 песни, а фаворит бе избран както от публиката, така и от професионално жури. За безепелационен победител беше провъзгласена песента „Alcohol You“, която беше приета доста добре от феновете на конкурса, а също така и не отстъпваше от високите позиции сред залозите.

Тази година, Роксен се завръща с песен в неин стил, която може да чуете тук:

Все още е рано да се правят изводи за потенциалното класиране на Румъния, тъй като не сме видяли концепция за сценичното представяне. Въпреки това нашият екип е на мнение, че песента има потенциал и има високи шансове да донесе на страната място на финала, което не се е случвало от 2017 година насам. Споделете ни вашето мнение!

Доволни ли сте от предложението на Румъния

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *