Rykka: Посланието на „The Last Of Our Kind“ е винаги да се застъпваш за любовта!

Christina Maria Rieder или по-известна като Rykka е канадска-швейцарската певица. Има няколко издадени албума, като „Kodiak“ е този, който представя с псевдонима си. През февруари тя си спечели правото да представи Швейцария на Евровизия в песента „The Last of Our Kind“. Какво сподели в специално интервю за сайта ни може да прочетете тук:

Здравей, Rykka! Поздравления за победата ти! Може ли да се представиш на читателите ни?

Аз съм Rykka и ще представя Швейцария на Евровизия 2016. Започнах да пея заедно с брат ми и сестра ми, когато бях много малка. Майка ни ни учи как да пеем. Когато бях на 16 започнах да пиша песни. От тогава съм променила музикалния си стил няколко пъти, и дори артистичното ми стигна, от истинското ми Кристина Мария, до Rykka. Аз съм много амбициозна и виждам промяна, като важна част от живота.

Как се чувстваш дни след финала в Швейцария?

Чувствам се страхотно! Също така намирам за нереално да ме сравняват с легенда като Celine Dion, което е представила Швейцария преди мен. Това е изключителна чест!

Как реши да вземеш участие в националната селекция?

Бях прекарала цяла година върху работата на новата ми песен и си помислих, че ще бъде невероятно приключение. Бях права, проработи! Имам много нова музика, която съм готова да покажа.

Какво е чувството да представиш Швейцария на Евровизия?

Означава много за мен да представя страната, защото Евровизия свързва много невероятни хора заедно. Прекрасно е да срещна толкова страхотни хора, които са свързани чрез конкурса по един и същ начин. Също така съм горда да представя Швейцария, защото съм свързана с нея по наследство и аз я обичам толкова много.

Разкажи ни повече за песента си. Какво е посланието?

Посланието на „The Last Of Our Kind“ е винаги да се застъпваш за любовта преди всичко останало. Да се изправиш заради себе си или хората. За тези, които не могат да се изправят за себе си. Да се изправиш за любовта, което понякога значи да се изправиш срещу собственото си его и да откриеш истината.

С какво искаш да те запомнят хората в Европа? Какво те различава?

Искам хората да видят мен. Истинската мен и да видят, че има място за всеки на този свят. Толкова много различни истории и толкова различни пътища. Има място за всички, за да преследват мечтите си.

Обмисляш ли какво ще бъде изпълнението ти на сцената? Можеш ли да ни издадеш нещо?

Изпълнението ми в Стокхолм ще бъде различно от това в националната селекция в Kreuzlingen. Разбира се, ще бъде изненада! Работя заедно с LYN Lingerie върху роклята ми. LYN x RYKKA! Имах срещи с екипа в швейцарската телевизия и работих върху стила и настроението, както и върху това какво ще се случи на сцената. Усилията на екипа бяха големи и беше прекрасно да бъда толкова ангажирана. Обичам тези неща!

Какво ще пожелаеш на българските фенове?

Искам да благодаря на всички за тяхната невероятна подкрепа! Това е като мечта, с която споделям това лудо приключение с всички вас. Изпращам любов на всички!

Може да чуете „The Last Of Our Kind“ тук:

 

Снимка: Lukas Mäder

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *