Начало > Ротердам 2021 > Сан Марино: Сенит и „Adrenalina“ на Евровизия 2021

Сан Марино: Сенит и „Adrenalina“ на Евровизия 2021

Както беше обявено по-рано през годината, днес се състоя онлайн премиерата на песента на Сенит, с която ще представи Сан Марино на Евровизия 2021. Парчето носи заглавието „Adrenalina“. Изненада се оказа появата на известният рапър от САЩ Flo Rida.

Сенит, която трябваше да представи Сан Марино на Евровизия 2020, получи втори шанс за изданието през 2021. Въпреки че това няма да бъде първото участие на певицата в конкурса. През 2011 с песента “Stand By” Сенит класира страната-джудже на 16 място в полуфинала.

Сенит е родена в Болоня, Италия. Родителите й са от африканската държава Еритрея, което помага на певицата да съчетае африкански ритми, италиански стил и европейски поп в произведенията си. От лятото на 2020 всеки месец изпълнителката публикува кавъри на известни песни от Евровизия. Проектът „Freaky Trip To Rotterdam“ предизвиква голям интерес у феновете на конкурса, а името съвсем не е случайно – „Freaky“ е песента, която щеше да представи Сан Марино в Ротердам през 2020. Песните, които излизат биват гледани стотици хиляди пъти в платформата YouTube. Някои от тях са: „Everyway That I Can“, „Rise Like a Phoenix“ и „Amar Pelos Dois“.

Сан Марино ще участва във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20 май. Тогава ще се представи и българската надежда Виктория, чиято песен за конкурса ще бъде обявена през март.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.