Сандро Николас ще представи Кипър на Евровизия 2020

След страхотните представяния на звездите Елени Фурейра и Тамта кипърската телевизия PIK обяви, че 25-годишният изпълнител от гръцки произход Сандро Николас ще представи Кипър на Евровизия 2020. Новината бе предшествана от множество слухове около избора на островната държава.

Сандро, чието истинско име е Алесандро Рютен, е роден в Германия в семейството на американец и гъркиня. Занимава се с музика от малък, а през 2018-та взима участие в немския вариант на реалити предаването „Гласът“. Радвайки се на голяма подкрепа от публиката, той стига до полуфиналите. Година по-късно Рютен представя САЩ в международния конкурс New Wave (Нова вълна).

Около 120 песни са били предложени за участието на Кипър в Ротердам. Медиите в страната твърдят, че екипът на Сандро Николас предстои да направи своя избор за песен измежду 3, в създаването на които участват гръцки и чуждестранни автори.

 

1 Comment

  1. […] премиерата на кипърската песен за Евровизия 2020. Сандро Николас ще изпълни „Running“ под флага на островната […]

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *