Вижте сцената на Детската Евровизия 2015!

12079498_1045929005440476_6120380812258940513_n

С наближаването на големия финал на Детската Евровизия 2015, все повече детайли стават ясни за това какво ни очаква на 21 ноември. Освен общия брой участници, рекордния 17, ни очаква и дебюта на Австралия на Детската Евровизия, след петото място което завоюва във Виена по-рано.

Вече имаме представа и как ще изглежда звездната сцена, на която всичко това ще се случи. Впечатляващият дизайн в Арена Армеец, който 3D-моделът визуализира, е съставен от множество статични обръчи със светещи тела, зад които традиционните за Евровизия графики ще бъдат разположени върху 8 плоскости с огромна девета, която ще бъде и централния елемент на сцената. Освен тях графики ще има и върху подиума на сцената, който допълва усещането за елегантна грандиозност, което мащабните обли елементи и обръчи придават.

Публика е разположена в близост до основната сцена, а допълнителни подиуми зад гостите на събитието създават усещането за още по-интимно интегриране на зрителите в събитие. Докато презентацията на сцената тече чуваме и официалната песен на събитието – “#Discover” в изпълнение на талантливата Крисия, а коментарите единодушно одобряват визията на организаторите на тазгодишната „Детска Евровизия“.

Можете да видите дизайна тук:

Автор: Етиен Бенов

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *