Сцената на Детската Евровизия 2018 беше представена

 

Белоруската национална телевизия BTRC представи дизайна на сцената за 16-тото издание на Детската Евровизия, която ще се проведе в Минск за втори път.

Конструкцията е снабдена с LED екрани, а в лявата част има и изнесена сцена. Над нея има и огромен обръч, също изграден от LED екрани. Това ще бъде сцена с мащабите и усещането за тази в София през 2015, уточняват организаторите. Също така ще има светлини „достигащи“ до сцената по подобие на Дюселдорф 2011.

За пореден път така наречената „зелена стая“ („green room“) ще бъде разположена непосредствено до сцената като различното този път е, че всяка делегация ще разполага с отделно сепаре както е на голямата Евровизия, а не както беше досега – всички участници да бъдат на общи маси.

Детската Евровизия 2018 ще се проведе на 25 ноември в Минск арена, а за първи път рекордните 20 страни ще вземат участие. България няма да участва в състезанието за втора поредна година.

https://www.youtube.com/watch?v=GH7r1b1pN04

1 Comment

  1. […] след Русия. Въпреки това обаче подготовката около организацията на шоуто в Минск тече с пълна сила, а в следващите дни можем да очакваме […]

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *