Начало > Тел Авив 2019 > Седми ден на репетиции – коментар на живо

Седми ден на репетиции – коментар на живо

Дойде време и да видим вторите репетиции на държавите от втората половина на полуфинал 2 от Евровизия 2019.

Днес предстои да проследим сценичните изяви на:

🇭🇷 Хърватия | 10:00 – 10:20

Добавен е ефект на заснемане, наподобяващ земетресение. Двамата танцьори, облечени в бяло, се спускат от високо, а по-късно дават крила на самия Роко. Фонът прелива между огън, буря, тъмнина и светлина. Заснемането е по-сложно и интересно. Вокално изпълнителят отново е изключително добър.

🇲🇹 Малта | 10:25 – 10:45

Изпълнението на Малта е видимо по-различно. Премахната е стената, която виждахме на първата репетиция. Част от хореографията също не изглежда същата. На екраните се появяват графики на цветове, дъжд, вода и други. Микела е по-уверена и спокойна на сцената.

🇱🇹 Литва | 10:50 – 11:10

Няма никакви промени спрямо първата репетиция. Литва разчита на по-прост стейджинг и на харизмата на представителя си.

🇷🇺 Русия | 11:15 – 11:35

Сергей продължава да е уверен на сцената и перфектен в изпълнението си. В началото виждаме представителят на Русия в дясната част на сцената, а около него са разположени огледала с неговото отражение. Движението и пеенето на изпълнителя е в синхрон с беквокалите и неговите образи върху LED екраните. Няма технически проблеми.

🇦🇱 Албания | 11:40 – 12:00

Началото се състои от кадър на Йонида в гръб. Под нея виждаме огнени елементи, които по-късно се превръщат в горящо слънце. Включени са кадри както отблизо, така и отдалеч. Изпълнението е чудесно вокално и достатъчно емоционално.

– ПОЧИВКА-

🇳🇴 Норвегия | 13:05 – 13:25

Представянето на Норвегия не е много по-различно. Виждаме графики на цветни галактики и фолклорни елементи. Краят на изпълнението отново е наситен с пироефекти.

🇳🇱 Нидерландия | 13:30 – 13:50

Дънкан отново е зад пианото от първата репетиция. Светлата сфера, която се появява над него, е включена наполовина по време на една от репетициите, при друга изобщо не работи. Няма близки кадри до около 40 секунди след началото, а самият Дънкан поглежда право в камерата само веднъж или два пъти. Вокално изпълнението е на високо ниво.

🇲🇰 Северна Македония | 13:55 – 14:15

Тук също не виждаме големи разлики спрямо първите репетиции. В края на изпълнението сцената става тъмна, като единствената светлина пада върху Тамара. Камерата се отдалечава постепенно в края.

🇦🇿 Азербайджан | 14:20 – 14:40

Представянето на Азербайджан е изпипано. Не виждаме никакви грешки или проблеми. В последния припев чуваме повече народни мотиви.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.