ШОК! „We Will Rave“ за Австрия на Евровизия 2024

Калийн официално представи песента си, с която ще участва в Евровизия 2024 за Австрия. „We Will Rave“ ще прозвучи във втори полуфинал на 9 май.

От 2018 г. Калийн участва в конкурса за песен на Евровизия, първоначално като резервен артист за репетициите на няколко държави и като танцьор и хореограф за интервалните изпълнения в Лисабон. През 2021 г. тя беше творчески директор на Детската Евровизия за Испания и България, както и творчески директор за Испания и сценичен директор на цялата продукция през 2022 г.

Калийн споделя:
„Мисля, че все още не съм осъзнала напълно факта, че самата аз ще стоя на тази сцена като артист. Влюбена съм в този свят на светлини и камери и вярвам, че е привилегия да отведа публиката на пътешествие. Работих усилено за това и съм изключително горда. Очаквам с нетърпение да покажа на света какво мога!“

Песента й за конкурса „We Will Rave“ изтече в Интернет пространството още при обявяването на Калийн като представител на Австрия. От тогава феновете са изключително ентусиазирани за участието на Австрия в Евровизия 2024.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *