СТАНИ АВТОР ЗА EUROVISION-BG.COM НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЯ 2015

Logoifnal

EUROVISION-BG.COM, първият независим сайт за Евровизия в България, търси своите автори, които да отразяват Детския песенен конкурс Евровизия, който ще се проведе на 21 ноември в София.

Сайтът, от създаването си през 2009, е движен от доброволци, които обичат конкурса Евровизия и такива хора търсим.

Тази година България ще бъде домакин на най-големия детски песенен конкурс в Европа. В периода от една седмица целият континент ще е завладян от еуфорията на конкурса, а цяла България ще е вперила очи в подготовката за състезанието.  Като част от екипа на EUROVISION-BG.COM, вие ще участвате активно в отразяването на събитието – церемонията по откриването, първите репетиции в зала, генералните репетиции, големият финал.

Какво се очаква от вас?

Екипът на EUROVISION-BG.COM създава независимо съдържание т.е. имате пълна свобода да създавате новини, анализи, интервюта. Екипът от автори ще бъде ръководен от главен редактор, който ще има последната дума при публикуването на информацията на сайта.

Няма изисквания за възраст.

За да се включите в екипа трябва да бъдете в София в периода 14 – 23 ноември (седмицата на Евровизия).

Най-важното условие за участие е да обичате Евровизия. Това винаги е движело доброволците, които са работили по сайта през годините.

Как ще става подборът?

Подборът на кандидатите ще е в няколко кръга.

○ В първият те трябва да изпратят CV и/или кратка информация за себе си на eurovisionbg@mail.bg или като лично съобщение на фейсбук страницата ни (линк).

○ Одобрените кандидати  от първи кръг ще трябва да създадат свободен текст на тема Евровизия.

Само автори ли търсим?

Търсим основно автори, заради естеството на сайта. Фотографските и уеб дизайнерски умения ще са в плюс.

КРАЕН СРОК: 12-ти октомври

Повече за EUROVISION-BG.COM

Сайтът е създаден през 2009 . Бързо добива популярност и се превръща в една от двигателите на българското фен общество на Евровизия. EUROVISION-BG.COM е официален партньор на БНТ за Евровизия от 2012. Работата за сайта е изключителна възможност за всички, които искат да бъдат част от Евровизия. Екипът от създатели на сайта успешно си партнира с БНТ от 2012, а от 2013 стават част от екипа на Националната телевизия за Евровизия.

 

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *