Сърбия: Hurricane ще изпълнят Loco Loco на Евровизия 2021

Сръбската група Hurricane се завръща с нова доза сексапил и огнени ритми. Избрани да представят съседката ни на Евровизия 2020 и преизбрани за 2021, те ще изпеят песента „Loco Loco“ на 65-тото издание на конкурса в Ротердам.

Саня Вучич, Ивана Николич и Ксения Кнезевич са трите дами, оформящи група Hurricane. Те бяха едни от най-активните участници през изминалата година от отмяната на Евровизия 2020. Техни песни станаха силно популярни в България, а хитовият им заряд огласяше няколко от най-вървежните български радиа. Групата се събира през 2017 година. „Loco Loco“ е двадесет и четвъртата песен в тяхната дискография.

„Loco Loco“ е написана от небезизвестния северномакедонски композитор Дарко Димитров в съавторство с Неманя Антонич. Текстът е на самата Саня Вучич.

Саня е добре позната на феновете на музикалния конкурс. Тя представи Сърбия на Евровизия 2016 в Стокхолм, Швеция. Там тя изпя песента „Goodbye“ и класира страната си на 18-то място на Големият финал. Ксения пък беше беквокалист на баща си през 2015 – Кнез, който представи Черна гора в изданието във Виена, Австрия. Песента „Adio“ завърши на 13-то място, което до днес е най-доброто класиране на страната.

Сърбия ще вземе участие в първата половина на втория полуфинал на 20 май. В същата вечер ще видим и представителката на България Виктория.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *