Начало > България > Световна шампионка по фигурно пързаляне танцува на песен на Кристиан Костов (ВИДЕО)

Световна шампионка по фигурно пързаляне танцува на песен на Кристиан Костов (ВИДЕО)

Двукратната световна и европейска шампионка и двукратна олимпийска сребърна медалистка по фигурно пързаляне Евгения Медведева танцува под звуците на песента на Кристиан Костов “Beautiful Mess” по време на гала вечерта на Гран При „Скейт Канада 2018“. Оказа се, че двамата са добри приятели, но нищо повече от това.

“Имам приятел – Кристиан Костов. Запознахме се неотдавна, преди около половин година. Поканиха ме в предаването „Нека говорят“, когато излъчваха записи от “Евровизия”. В студиото до мен седеше Крис и в продължение на два часа не ни дадоха думата. Просто седяхме и си мислехме: Какво правим тук? По време на рекламните паузи започнахме да разговаряме помежду си“, коментира Медведева пред официалния сайт на Руската федерация по фигурно пързаляне.

“Когато показаха изпълнението на Крис от “Евровизия”, очите ми се отвориха и разбрах всичко: Ще трябва да се пързалям под звуците на тази песен“, допълва 18-годишната двукратна европейска шампионка.

Евгения Медведева ракрива, че сама е измислила костюмите и хореографията на изпълнението си за гала вечерта.

“Сама си избрах облеклото, измислих стъпките. Моля, не ме съдете прекалено строго. Много се старах“, добавя фигуристката. Евгения Медведева коментира, че няма никакви любовни отношения с Кристиан Костов.

“Просто се случи, че двама 18-годишни тийнейджъри работят заедно. Аз още от сега искам да прекратя всички слухове, които се носят в медиите – ние не сме двойка. Добри приятели сме, постоянно поддържаме връзка и се подкрепяме един друг в трудните моменти. Това е дружба, която искаме да задържим. Не сме гаджета и не излизаме заедно“, категорична е Евгения Медведева.

След изпълнението на световната шампионка по фигурно пързаляне, Кристиан Костов побърза да я поздрави за страхотния ѝ жест в социалните мрежи:

Вижте изпълнението на Евгения Медведева под звуците на „Beautiful Mess“ във видеото:

Източник: Sportal.bg

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.