Тази вечер: Виктория с онлайн концерт от 20 часа

Тази вечер ще се проведе първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021. Той ще бъде излъчен на живо от дома ѝ в София на eurovision.icard.com от 20 часа българско време.

„Нямам търпение за концерта, защото отдавна си мечтая да направя нещо подобно. Ще изпея “Tears Getting Sober” на живо и се надявам да зарадвам всички, които очакват моето изпълнение на тази песен. Подкрепата, която получих последните седмици ме кара да се чувствам по-щастлива от всякога.“, не скри вълнението си младата певица.

Виктория ще изпълни „Tears Getting Sober“, както и кавъри на хитове на Lewis Capaldi, Harry Styles, Tones and I, Dua Lipa, JP Saxe & Julia Michaels и Billie Eilish.

На 21-ти март в ефира на БНТ беше обявено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от COVID-19 в Европа.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *