Тази вечер: Финали в Украйна, Унгария, Литва и Дания и два полуфинала

Евровизия 2019 наближава с всеки изминал ден и все повече страни разкриват своите песни. Днес ни очакват общо 4 финала – на Vidbir в Украйна, A Dal в Унгария, Eurovizijos 2019 в Литва и Meldoi Grand Prix в Дания. Междувременно Швеция и Португалия ще проведат по още един полуфинал от своите селекции.

Украйна

Ще чуем общо шестима изпълнители: KAZKA, Maruv, ANNA MARIA, Freedom Jazz, Brunettes Shoot Blondes и Yuko. По време на шоуто специален гост ще бъде представителят на Франция Билал Асани. Експертно жури и телевот ще определят крайния победител. Финалът на Vidbir 2019 започва в 19 часа и ще можете да го гледате на живо ТУК.

Унгария

За честта да представят Унгария в Тел Авив ще се борят петима солисти и три групи. Четирите изпълнения с най-високи оценки от журито ще продължат към втория етап на финала. Можете да гледате A Dal 2019 на живо ТУК от 20:30 часа.

Литва

Продължителната селекция на Литва ще завърши тази вечер. Жури и публика ще изберат една от осемте състезаващи се песни, като Monika Marija ще представи само една – „Light On“, а на мястото на „Criminal“ ще участва Alen Chicco с „Your Cure“. Гледайте на живо в 21:00 Evrovizijos 2019 ТУК.

Дания

Десетимата претенденти в Dansk Melodi Grand Prix ще излязат на сцената в 21 часа българско време. Ще можете да гледате финала на живо ТУК.

Полуфиналите днес:

21:00 – Швеция – Melodifestivalen – На живо

23:00 – Португалия – Festival da Cançao – На живо

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *