Виктория пее за България! Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021

За Виктория ще могат да гласуват зрителите в цяла Европа и българите в чужбина. Всички наши съграждани, които живеят на Стария континент и Австралия, ще мога да гласуват за България в прозореца за вот след изпълнението на всички песни. Те трябва да гледат шоуто по месните обществени телевизии и могат да гласуват само с карти от държавата, в която живеят. Повече информация за гласуването може да се намери на BULGARIA2021.COM – платформа с информация за гласуването.

Изпълнението на Виктория от полуфинала на Евровизия:

Виктория получи огромна подкрепа от популярни българи от сферата на музиката, спорта и шоубизнеса. Сред тях са Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р., Юлиян Костов, Люси Дяковска, Рафи, Орлин Павлов, Алекс Петканова, както и десетки други звезди.

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Музикалното видео на българската песен “Growing Up is Getting Old”:

 

1 Comment

  1. Асен says:

    Надявам се тазгодишното издание на Евровизия да е послужило като активен въглен и да спрем да изпращаме песни на английски език. България има красив български език и песните ни трябва да представят България. Песента ни тази година беше хубава, но не звучи по никакъв начин като нещо идващо от нас.

    Видяхте вота на зрителите, най-харесваните песни от публиката, бяха изпълнени на езиците на страните, от които идват.

    Вземете поканете Оратница да направят песен за Евровизия в техния си уникален стил и ще имаме шанс за победа в конкурса.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *