Виктория започва турнето си за Евровизия от Лондон!

Българският представител за Евровизия 2020, Виктория Георгиева, ще бъде един от дейните участници в тазгодишното издание на конкурса. Тя вече е потвърдила включването си в три предевровизионни концерта.

Младата изпълнителка е сред първите участници, които си „запазват място“ в London Eurovision Party тази година. Събитието ще се проведе на 29 март в концертната зала в сърцето на Лондон – Café De Paris. То ще събере за първи път голяма част от участниците от тазгодишното издание на Евровизия. Това ще бъде и първата среща на българския представител със стотиците международните журналисти, които отразяват конкурса.

Обиколката на Виктория не спира дотук, тя ще включи в партито в Амстердам (Eurovision in Concert), което ще се състои на 4-ти април. След това тя ще пее на сцената в Мадрид на 11-ти април. За цялото си турне, се очаква 22-годишната певица да изпълни песента си пред над 15 000 фенове от цял свят.

Запознайте се с повече информация относно българското участие ТУК.

Тази година конкурсът ще се проведе в Ротердам на 12, 14 и 16 май и ще бъде изпъчен пряко по БНТ 1 от 22:00 часа. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май. Остават броени дни до представянето на песента на Виктория за Евровизия – какви са вашите очаквания?

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *