Врачка – Евровизия 2021

Време е да разберем кой от нас е Врачката на 2021! Вече всички участващи държави са определили своите изпълнители и песни, стартовият ред в полуфиналите е ясен, а феновете предричат как ще се справи всяка една държава в конкурса тази година в Ротердам. Кои ще се окажат „Балоните“, неоправдали огромните очаквания, и кои ще са „Черните коне“, които ще изненадат всички? Ние ви даваме възможност да направите своите предположения, участвайки в ежегодната ни игра – „Врачка“.

„Врачка – Евровизия 2021“ е онлайн състезание на Eurovision-Bulgaria.com за прогнозиране на резултатите от Песенния конкурс Евровизия 2021, който ще се проведе на 18, 20 и 22 май в Ротердам, Нидерландия.

Играта се състои от четири компонента:
1. Прогноза за Първи полуфинал
2. Прогноза за Втори полуфинал
3. Прогноза за Големия финал
4. Допълнителни въпроси.

Читателите на сайта могат да изпратят своите прогнози до 5-ти май 2021 на имейл eurovisionbulgariacom@gmail.com.

За целта се използват текстови файлове на Microsoft Word с изписаните прогнози, които може да изтеглите от ТУК. Също така, прогнозите не се споделят публично. Резултатите ще бъдат обявени след приключването на конкурса. Победителят в надпреварата ще получи прозвището „Врачка на 2021“.

1. Прогноза за Първи полуфинал

Давате своята прогноза как ще завършат песните в полуфинала: от 1-во до 16-то място.
Всяка разлика между вашата прогноза и реалната позиция на всяка държава след разбивката ще се изчисли от нас. Например: Ако предричате, че държавата Х ще завърши на 2-ро място в ПФ1, а тя завършва на 5-то, се отнемат 3 точки от общия ви резултат.

Песните от Първи полуфинал по ред на изпълнение:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *