Начало > Варшава 2020 > Варшава ще бъде домакин на Детската Евровизия 2020 (лого, слоган, анкета)

Варшава ще бъде домакин на Детската Евровизия 2020 (лого, слоган, анкета)

Тазгодишното издание на Детски песенен конкурс Евровизия ще се проведе в столицата на Полша – Варшава. Днес стана ясно, че е имало възможност събитието да се проведе в Краков, един от най-големи полски градове. Основната причина това да не се случи, е финансова.

Логото и слоганът също са налице. Долу може да видите и дизайнът, а посланието „Move The World“ има за цел да напомни на всички, че заедно можем да направим голяма промяна и „Да Повдигнем Света!“.

Харесват ли ви логото и слоганът?

По план, шоуто ще бъде на 29-ти ноември, но все още не се знае дали ще има и публика. От Европейският съюз за радио и телевизия споделиха, че ще направят каквото им е по силите изданието да се състои, но, разбира се, в рамките на допустимото, тъй като преди всичко е най-важно да останем здрави.

Както TVP (полската телевизия), така и от екипа на EBU споделиха, че много се вълнуват да работят по проекта. „Никога не било по-важно да покажем на всички, че именно младите хора имат силата да напряват промяна.“, коментира Мартин Остредал.

Детската Евровизия ще се проведе отново в Полша след като Вики Габор спечели през 2019 със своята песен „Superhero“. С посланието си, тя има за цел да подтикне хората по света да се борят за това, което има значение, а именно – бъдещето на нашата планета.

Може да си я припомните:

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.