Zoë ще представи Австрия с песента си „Loin d’ici“

Тази вечер се проведе националният финал в Австрия „Wer singt für Österreich“. В едно изключително красиво и завладяващо шоу станахме свидетели на избирането на поредната песен, която ще чуем на сцената в Стокхолм. Бяха представени десет изпълнители, като в журито бе и самата Кончита Вурст – победителката на Евровизия 2014 и ко-водеща на следващото издание във Виена. Тя изпълни и песента „That’s What I Am” пред събралата се публика и зрителите от целия свят. Така всички се припомнихме за невероятната й победа преди две години.

Последното издание на конкурса се проведе във Виена, но след разочароващото последно място на The Makemakes надеждите на австрийците за по-добро класиране се възлагат на Zoë.

Зоуи е на 19 години и е от Виена. Тя от семейство на музиканти. Завършила е Френския лицей в австрийската столица, затова и толкова харесва френския език. Участвала е и в телевизионен сериал. Миналата година е пуснала първия си албум. Нейните любими изпълнителки са Едит Пиаф, Zaz и Бионсе. Песента й „Loin d’ici“ е на френски език и спечели сърцата на феновете на Евровизия в европейската страна.

Тук може да чуете песента й:

https://www.youtube.com/watch?v=ACprSbuhah8&app=desktop

 

1 Comment

  1. Eurovisions Fans says:

    Трябва да напишете,че и група Argo ще представят Гърция.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *