Ден 4 – коментар на живо – Украйна, Словения, Сърбия и Сан Марино

Последен ден на индивидуалните репетиции. Откриваме деня с Украйна, Словения, Сърбия и Сан Марино.

Украйна – 10:00

Първа за днес на сцената излиза Анна от Украйна. Сценичното представяне на песента е изключително ефектно – Анна в началото е „срита“ в огромна лилия, която се отваря преди първия куплет на песента. Младата певица има много добро поведение на сцената. Графиките са едни от най-красивите тази година, преливащи се една в друга между различните сцени. Има и „игра“ на самата сцена.

Словения – 10:30

Лина е по-уверена на сцената отколкото на първата си репетиция. Графиките са много красиви, напомнящи Frozen. Сценичното представяне е семпло, но ефектно. Перфектните вокали на Лина, както и мелодичната й песен спечелиха българската публика и чрез фен класация именно Словения стана победителя и взе максималния брой точки 12.

Сърбия – 11:00

Лена изглежда невероятно на сцената. Тя е сама и не се нуждае от никой около себе си, за да пресъздаде емоцията на песента и да развълнува феновете. Вокално Лена е много добре – тя перфектно предава чувството, което иска да внуши на публиката. Графиките са семпли, но перфектно подчертават емоцията на песента.

Сан Марино – 11:30

Цялото представяне на Камила е ефектно – тя е с драматична рокля, на танцьорите около нея са облечени с футуристични костюми. Вокално Камила е по-добре от първата си репетиция, но все още има какво да се желае.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *