Начало > Лисабон 2018 > Ще видим ли Юлия Самойлова на сцената на Евровизия 2018?

Ще видим ли Юлия Самойлова на сцената на Евровизия 2018?

Руската изпълнителка, която бе избрана да представи държавата си на Евровизия 2017 все още е в невидение относно възможността, която може да и дадат през 2018. До този втори шанс се стигна след като украинските власти отказаха да допуснат Юлия до Украйна. Поради това тя не можа да представи страната си в песенния конкурс през 2017 година.

Четири месеца след финала на 62-то издание на конкурса, Юлия все още не е получила официално потвърждаване от страна на руската телевизия, че тя ще представи държавата си през май 2018 година в Лисабон.

Пред руския сайт Life.ru от екипа на Юлия разкриват, че тя никога не е била в Португалия, но има желанието да посети страната заради възможното си участие в Евровизия, което е мечтата на живота ѝ.

Руския сайт съобщава също, че към момента Юлия е доста заета около самостоятелната си музикална кариера и все още няма подготвена песен за Евровизия 2018. 

От руската телевизия не се славят с ранното обявяване на артист и песен за конкурса. Обикновенно те го правят към средата на месец март, точно преди крайния срок. А дали Юлия ще пее на сцената на Евровизия 2018, предстои да разберем.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.