Ще видим ли Юлия Самойлова на сцената на Евровизия 2018?

Руската изпълнителка, която бе избрана да представи държавата си на Евровизия 2017 все още е в невидение относно възможността, която може да и дадат през 2018. До този втори шанс се стигна след като украинските власти отказаха да допуснат Юлия до Украйна. Поради това тя не можа да представи страната си в песенния конкурс през 2017 година.

Четири месеца след финала на 62-то издание на конкурса, Юлия все още не е получила официално потвърждаване от страна на руската телевизия, че тя ще представи държавата си през май 2018 година в Лисабон.

Пред руския сайт Life.ru от екипа на Юлия разкриват, че тя никога не е била в Португалия, но има желанието да посети страната заради възможното си участие в Евровизия, което е мечтата на живота ѝ.

Руския сайт съобщава също, че към момента Юлия е доста заета около самостоятелната си музикална кариера и все още няма подготвена песен за Евровизия 2018. 

От руската телевизия не се славят с ранното обявяване на артист и песен за конкурса. Обикновенно те го правят към средата на месец март, точно преди крайния срок. А дали Юлия ще пее на сцената на Евровизия 2018, предстои да разберем.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *