Какво се случи след Евровизия 2017?

Участието в Евровизия винаги е било препоставка за популярност и успешна кариера. Всяка година участниците се сдобиват с хиляди фенове по целия свят, а някои дори успяват да пробият и на световната сцена – ABBA, Селин Дион, Лара Фабиан и други. И тази година участниците, които вървят към алеята на славата, не са изключение. В тази статия ще ви запознаем с дейностите на някои от тазгодишните представители на конкурса.

Няколко месеца след Евровизия някои от артистите са вече готови със следващите си сингли – Линдита от Албания, Робин от Швеция, Айзея от Австралия, Тияна от Сърбия и Йоси от Унгария. Представителите на Испания и Чехия, Манел и Мартина, дори направи колаборации с JOWST, които представиха Норвегия. Песните се радват на широк отзив от многобройните фенове на звездите. Линкове към песните може да откриете в края на статията.

Факт станаха и дебютните албуми на Франческо от Италия, Алма от Франция и Аня от Дания. Дихаж от Азербайджан също издаде дебютният си албум, но като част от групата си, DiHaj. А в предстоящите няколко месеца се очаква да излезе вторият студиен албум на групата NaviBand от Беларус.

Кристиан, който донесе второ място за страната ни тази година, в момента се занимава главно със своят YouTube канал, който също се радва на доста широка аудитория. В него, той качва кавъри на световноизвестни песни, както и влогове за своя живот.

Представителят на Черна Гора – Славко в момента набира популярност в западна Европа, участвайки в X Factor UK.

Кашя от Полша също се подвизава като риалити звезда, участвайки в полския вариант на шоуто Your Face Sounds Similar (Като Две Капки Вода)

Луси от Великобритания и Яна от Македоня, пък, поставиха на преден план своят семеен живот. След като ѝ беше предложен брак на самата Евровизия, Яна роди първото си момиченце. Луси, след сватбата си, се завърна на сцената, но не като певица, а като актриса в мюзикъла Legally Blonde.

За нещастие, не всички от артистите продължиха да развиват своите кариери след конкурса. Победителят, Салвадор Собрал, съобщи, че си взима временна почивка от музикалния бизнес поради здравословни проблеми.

Линкове на новоизлезлите сингли:

Lindita – Rock Whine

https://youtu.be/nujivWg2dik

 

Robin Bengtsson – Dark Angel

 

Isaiah – Streets of Gold

 

Manel Navarro – Keep On Falling (JOWST Remix)

 

Martina Barta – My Turn (JOWST Remix)

 

Tijana Bogićević – Ti imaš pravo

 

Joci Pápai – Özönvíz

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *