Начало > Лисабон 2018 > Осми ден репетиции – Коментар на живо

Осми ден репетиции – Коментар на живо

Днес на сцената ще излязат отново страните от „Големите 5“ и държавата-домакин – Португалия. Освен тях, Гърция и Дания също ще проведат технически репетиции.

🇵🇹 Португалия (12:00-12:20)

Този път заснемането е по-добро, също така си личи, че Клаудия и Изаура се чувстват по-удобно на сцената. До последно няма да разберем какви са сценичните тоалети, на които залагат те.

🇬🇧Великобритания (12:25-12:45)

Сюри дава всичко от себе си, но колкото и голямо да е подобрението на стейджинга от националния финал, шансовете ѝ си остават все същите. Въпреки това носи силен положителен заряд.

🇪🇸 Испания (12:50-13:10)

Амая и Алфред са облечени в сценичните си дрехи, но по-скоро напомнят на двойка от абитуриентски бал. Изпълнението им не е много различно от предишното им.

🇩🇪 Германия (13:15-13:35)

Едно от най-топлите изпълнения в конкурса тази година с изключително емоционално послание, и то на съвременна песен, която бихме могли да чуем по радията. Майкъл има шанс да ни изненада идната събота, никак не е за подценяване.

🇫🇷 Франция (13:40-14:00)

Изпълнението не търпи развитие и промяна. Минимилистично, но отново няма и един знак какво точно е посланието в песента. Вокално са по-стабилни.

🇮🇹 Италия (14:05-14:25)

Италия се откроява като фаворит за високо класиране след всяка една репетиция. Ермал и Фабрицио са безупречни, а текстът на песента, който се появява на екрана е изключитело ефектен.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.