Полина Богусевич Ще Представи Русия на Детска Евровизия 2017

Тринадесетгодишната Полина Богусевич ще представи Русия на конкурса Детска Евровизия 2017 с песента „Krylya“ („Крила“). На 8-ми юни в Artek Camp, Крим, се проведе националният финал на страната. В него участваха близо двадесет изпълнители на възраст между 9 и 14 години, но Полина се оказа убедителен победител, получавайки максимален брой точки както от професионалните журита, така и от зрителите.

Можете да чуете песента и да се насладите на впечатляващото изпълнение от селекцията тук:

https://www.youtube.com/watch?v=kue61OInasM

Богусевич не е напълно непозната за публиката в своята родина. През 2014-та година тя участва в първия сезон на „Голос дети“. Там  е част от отбора на руската звезда Дима Билан. По-късно през същата година Полина представя страната си на конкурса „Нова вълна“ и завършва на второ място.

Русия дебютира в конкурса Детска Евровизия през 2005-та година. Една година по-късно сестрите Толмачови печелят състезанието. Интересно е, че досега страната на матрьошките винаги намира място сред първите 10 в класирането. С нетърпение очакваме месец ноември, за да разберем дали Полина ще успее да запази успешната серия на своята държава.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *