Запознай се с Анна и нейната песен „Pochny z sebe“

Anna_Trincher 7

Биография
Анна Тринчер става популярна, поради участието си в различни музикални конкурси, сред които „Голос Дiти“, както и „Детская Новая волна 2015“. Анна е родена в украинската столица Киев през 2002 година; пее от 9-годишна. Участвала е в селекцията на Украйна за Детската Евровизия 2014. Владее украински, руски, английски и турски език.

За песента

В края на август се провежда украинският финал на селекцията за тазгодишната Детска Евровизия, където Анна Тринчер завършва първа и получава така желания билет за международния финал на конкурса, който тази година се провежда в София. Песента, с която Анна ще представи страната си се казва „Pochny z sebe“ („Започни със себе си“).

Опознай историята на Украйна в Детски песенен конкурс Евровизия

Украйна е участвала точно 10 пъти в Детската Евровизия – от 2006 без прекъсване до днес, като тази година ще отбележи десетия си юбилей в конкурса. През 2012 страната записва най-доброто си представяне – първо място, благодарение на Анастасия Петрик и песента й „Nebo“. На следващата година е подгласник за победата на Малта. През 2008 Украйна също завършва на второ място, докато две години след това застава на последното място в крайната класация. Страната е била и два пъти домакин на престижния детски конкурс – през 2009 и 2013, като и двата пъти за град на събитието е избран Киев.

Видео послание от Анна и Украйна, специално за българските фенове и eurovision-BG.com

Коментар на екипа

Дани, eurovision-bg.com

Иван, eurovision-bg.com

Много готина песен. Ще почна пак с похвали, най-вероятно ще се повторя, но конкуренцията е много жестока. Анна е интересен изпълнител. Песента може да се представи доста интересно на сцената и мисля, че това е една от песните, които заслужават да са в топ 5.

Мадлен, eurovision-bg.com

И аз харесвам песента. В началото не й обръщах внимание, но след като реших да изслушам песните за конкурса се влюбих в нея. Има нещо много интересно в целия проект, а Анна пее невероятно. Надявам се представянето на сцената да бъде изключително въздействащо. Смятам, че Украйна ще се представи на ниво и вероятно ще бъде в топ пет.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *