Запознай се с Камила и нейната песен „Mirror“

Kamilla Ismailova 620x302

Биография
Камила Исмаилова е родом от Русия, но Сан Марино заема огромна част от нейното сърце. Тя е на 11 години и обича да се занимава с актьорско майсторство, но рай-голяма й страст, разбира се, е музиката. Също така обича конете, както и състезанията с тях.

За песента

В края на октомври беше премиерата на песента „Mirror“, която ще представи Сан Марино в тазгодишната Детска Евровизия. Камила изпраща запис на новата си песен в телевизията, от където не се забавя отговора, че младата певица е одобрена за представил на държавата-град в престижния конкурс. Започва усилена работа по песента – от превеждането й на италиански, до усърдното учене на езика от страна на Камила, както и вземане на вокални и хореографски уроци. Днес животът на певицата е променен значително – една нейна мечта се сбъдва, а именно да пее на Детската Евровизия.

Опознай историята на Сан Марино в Детски песенен конкурс Евровизия

Историята на Сан Марино в конкурса не е дълга. Тази година ще е третото участие на страната, дебютирала през 2013 в Киев, Украйна. Тогава тя записва най-добрия си резултат до момента – десето място с песента „O-o-O Sole intorno a me“, докато през следващата, страната получава най-лошото си класиране – 15 място с изпълнението на „Breaking My Heart“. Тази година надеждата за по-достойно представяне на Сан Марино в детския конкурс пада в ръцете на Камила, същевременно сбъдвайки една от нейните мечти.

Коментар на екипа

Дани, eurovision-bg.com

 

Иван, eurovision-bg.com

 

Мадлен, eurovision-bg.com

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *