Начало > Киев 2017 > Четвърти ден на репетиции (Част 2)

Четвърти ден на репетиции (Част 2)

След първите пет изпълнения за днес, последвани от репетицията на България, сега е време да обърнем поглед и на оставащите три държави, които ще врязат в бройката за двата полуфинала.

ЛИТВА

Композицията на сцената е много подобна на тази от Националния финал в Литва. Вокалистката е облечена в червена рокля, предполага се, че и прическата ще бъде идентична на тази от селекцията, или поне за това се загатна. Забелязахме, че заснемането не е особено успешно, но може би ще бъде доизпипано за голямото шоу другия четвъртък.

ЕСТОНИЯ

Изглежда Естония се е отказала от прекрасното заснемане на изпълнението си от Националния финал, защо това, което видяхме в пресцентъра беше бледо копие на концепцията. Надяваме се, било е заради първата репетиция и още неконфигурираните камери за песента. овреме на първото им изпълнение, Койт Томе имаше известни колебания. Дуетът е облечен „прилично на сватба“, както споменя някой тук. На ръв поглед беше хаотично, и се надяваме да има огромно подобрение до втората им репетиция тази седмица. При все това, цялостната композиция притежаваше достатъчна дора стил.

ИЗРАЕЛ

Израел е последната държава от репетиращите за полуфиналите. Имри е облечен в черни кожени дрехи без ръкави, придружен е от двама танцьори в бяло, както и от трима беквокалисти. Визуално сцената препразполага за парти със своите динамични, основно червени, графики. Вокално изпълнението беше добро.

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.