Ден 2 – Коментар на живо от репетициите на Австралия, Черна гора, Нидерландия и Русия

2

Нидерландия – начало 10:00

Днес първа на сцената излиза Шалиса. Тя изпълнява песента си на пиано, на което са поставени няколко красиви запалени свещи. На единия от ръкавите на сцената се намират нейните бекводали, а на другия танцува двойка, която се появява на екрана зад певицата. Изпълнението е чувствено и добре изпълнено. Шалиса се справя много добре и е стабилна през цялото време.

Черна гора – начало 10:40

Следваща на сцената е Яна. Изпълнението й е малко несигурно, но за сметка това е много весело. Изпълнителката танцува на сцената с няколко момичета около нея и определено ще раздвижи публиката на финала. Графиките са цветни и изобразяват улиците на град. Към средата на изпълнението около момичето се слага ефектен жълт шал, който имитира цвете.

Австралия – 11:20

Бела и момичетата й са трети за деня. Изпълнението й е наистина невероятно. Без никакви проблеми показва страхотните си гласови данни и изпълва сцената. Облечена е с дрехите, които вероятно ще носи на финала. Графиките зад нея са изключително красиви. В златисто са и избухват в нещо красиво при най-силните части от песента.

Русия – 12:00

Последен преди почивката е Миша. Изпълнението e много красиво и въздействащо. Вокално е изключително стабилен. До него се намира момиче, което първоначално лежи в хамак във формата на луна. След това танцува около него и двамата завършват докосвайки се с ръце. Графиките са прекрасни в синьо и бяло.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *