Трети ден от репетициите за Евровизия 2017- коментар на живо (Част 2)

Време е да проследим и първите репетиции на останалите пет държави за днес – Румъния, Холандия, Унгария, Дания и Ирландия. Екипът на eurovision-bulgaria.com ще отразява всичко случващо се на сцената и извън нея, така че да добиете ясна представа за представянето на всеки.

РУМЪНИЯ 
Румъния имат доста цветни графики. Сцената прелива от всички цветове, но все пак не е кичозно. Първата им репетиция премина без особени проблеми като Алекс и Илинка се справиха много добре вокално. На сцената до изпълнителите има два топа. И двамата са облечени почти еднакво – Илинка е облечена с черно горнище с флорални мотиви и дънки, Алекс също е с черни дрехи и дънки.

ХОЛАНДИЯ

Шестата репетиция за днес е на холандската група OG3NE. Трите изпълнителки са облечени в черни рокли с блещукащи камъчета. При заснемането се набляга масово на близките планове. Графиките са изключително семпли, като масово се набляга на тъмните цветове. По време на припева зад представителките на Холандия се изписва текста на песента. Всичко е изключително семпло и стилно.

УНГАРИЯ

Изпълнението на унгарците е почти идентично с това от националната им селекция. Отново е придружен от танцьорка, която е в близост до него и цигуларка, която е застанала на малката сцена. Облеклото също не непроменено, а графиките през повечето време са златисти. По време на рапа преминават в синьо, а малко по-късно в червено.  Но дали това ще е достатъчно, за да се класира на финал?

ДАНИЯ 

Аня е сама на сцената, подобно на изпълнението си от Националния финал, което започва с разфокосиран кадър на самата нея, който в последствие се избистря. Певицата е с гръб към публиката, а с течение на песента се обръща напред, също идентично на това от финалът в Дания. Вокално, разбира се, е перфектна, без забележки. Графиките са семпли, в началото са лилави, след това огнено златисти.

ИРЛАНДИЯ

Брендън си заслужи аплодисментите на всички в залата. Вокално бе много добър. Звучеше както в студийната версия и изглеждаше уверен в себе си. Изпълнителят е статичен, но това се налага, тъй като е качен в прототип на летящ балон, който се носи из небесата и над океан. Графиките на пода и стените предразполагат за това, има фигурална композиция. Цветовете са тъмни, като се променят до червени в моментите, когато погледът на всеки зрител да бъде привлечен.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *