Ден 4 – коментар на живо – Русия, Холандия, Черна Гора и Австралия

 

Русия – 13:00

Както винаги Миша е много стабилен на сцената. Пеенето му е без критики. Цялата концепция е изключително стилна и нежна. Миша е също е много стилен – облечен е в тъмно син костюм, който вероятно ще носи и на финала.

Холандия – 13:30

Шалиса е с една от най-красивите и мелодични песни тази година. Тя пее много добре и без забележки. Цялото представяне на Холандия е много добре решено – композицията на различните участници на сцената е добре съчетана и допълваща се. На екраните се виждат танцьорите от левия ръкав на сцената, вместо графики. От дясно са беквокалите. Шалиса е в средата на сцената и пее, свирейки на пияно, върху което има красиви свещи.

Черна Гора – 14:00

Въпреки името „Буря“, песента е много танцувална и весела, а Яна, заедно със своите беквокали-танцьори изпълват цялата сцена. След средата към Яна „прикачват“ четири жълти ивици плат, а танцьорите започват своя танц около нея заедно с тях. Получава се много красив ефект, подобен на представянето на Сертаб Еренер в Евровизия 2003. Вокалите на Яна също са много добри. От нея и от гласа й струи енергия и веселие.

Австралия – 14:30

Мощно изпълнение от Бела от Австралия! Наистина един от фаворитите. Цялата концепция е както изчистена, така и много силна и драматична. Пеенето на Бела е перфектно. Заедно със „своите момичета“ буквално взривяват сцената. Беквокалите са заедно с нея на сцената, а след средата се разделят към двата й ръкава и така достигат по близо до публиката. Графиките са много красиви, подчертаващи внушението на песента и движещи се в синхрон с музиката.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *