Лорийн с първи концерт в България!

На 25 март, благодарение на поканата на телевизия ММ, Лорийн за първи път изпя най-големия си хит „Еуфория“ пред българска публика. Събитието беше в част на двадесетата годишнина на музикалната медия, която също така се завръща в онлайн пространството, за да възроди отново обичаните български песни и изпълнители.

В бляскавото шоу взеха участие общо 24 от най-харесваните български песни от близкото минало, като изпълнителите им припомниха на меломаните песните, с които едно цяло поколение израстна. Едни от открояващите се имена на събитието бяха Тони, Ирина Флорин, Стенли, Графа, D2, Хиподил и др. Разбира се, за финал на вечерта на сцената излезе една от най-чаканите певици от феновете в България, а именно победителката от Евровизия 2012 Лорийн! Шведската поп-звезда изпълни любимия на милиони хора по света хит „Еуфория“, а цялата Зала 1 на НДК пя със своята любимка.

По време на целия концерт публиката не остана равнодушна на нито едно изпълнение, като пя, танцува и аплодира своите любими певци и групи. Бяха ни припомнени много обичани песни, които ще бъдат отново преоткрити със завръщането на музикалната телевизия.

Можете да видите изпълнението на Лорийн тук, а скоро очаквайте още една голяма изненада от нас!

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *