Начало > Киев 2017 > Мнения и оценки от вторите репетиции – ден 2

Мнения и оценки от вторите репетиции – ден 2

Една част от изпълнителите във втория полуфинал днес излязоха на сцената в Киев за своите втори репетиции. По-долу ще намерите кратко описание на репетициите, както и оценки на нашия екип, който е в Международния изложбен център в столицата на Украйна.

СЪРБИЯ

Тияна се справя добре вокално, но има проблеми с беквокалите, които пеят по-високо от нея и заглушават гласа й. Визуално няма особени промени от първата репетиция, а певицата е облечена в ефирна светла рокля.

Оценка: 6.12

АВСТРИЯ

Нейтън отново имаше перфектна репетиция, идентична с първата на страната. Представянето удовлетвори всички акредитирани журналисти в залата. Певецът продължава със страхотните си вокали, а специалния ефект този път се получи добре, за разлика от миналия.

Оценка: 8.50

МАКЕДОНИЯ

Отново няма промени в сценичната концепция. Яна е сама, както предполага името на песента, но успява да запълни цялото пространство със своя танц. Уверена е вокално.

Оценка: 8.00

МАЛТА

Клаудиа е облечена в бялата рокля от първата репетиция, графиките за фон нямат промени. Както е известно, певицата е добър вокалист и отново изпя песента си без забележка.

Оценка: 7.67

РУМЪНИЯ

Поредната доза разноцветно настроение за тази година. Виждаме всички цветове на Земята, преплетени в графиките на екраните, а черешовите топчета този път не можаха да се опрат на Алекс и Илинка, както стана предния път.

Оценка: 6.83

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.