Трети ден на репетиции – коментари на живо (ЧАСТ І)

В днешния ден ще видим началните репетиции на участниците от първата половина на втория полуфинал. Държавите, които ще се качат на сцената са Сърбия, Австрия, Македония, Малта, Румъния, Нидерландия, Унгария, Дания, и Ирландия. Ще следим на живо всички репетиции и ще преразказваме какво се случва.

 

СЪРБИЯ

Тияна изпита някои трудности при първите три репетиции с влизането в песента, изпускаше началните фрази. При четвъртата всички започна добре. Певицата е облечена в бял ефирен гащеризон. По-късно се появява и танцьор, който тя управлява около себе си с едва забележими действия. Заснемането има нужда от леко подобрение. Графиките са еднотипни, в сини и бели цветове. Напомнят на природните стихии. Вокално сръбкинята е несигурна на моменти, но вероятно ще работи върху това в следващите дни до втората си репетиция на сцената.

АВСТРИЯ

Всичко започваа с близък план на Нейтън, който седи на Луната. Няколко секунди по-късно се изправя, а графиките около него изобразяват зората и продължават до нощта. Създава се впечатлението, че австриецът е в небето и наистина се движи по въздуха. Цялото изпълнение е много сладко и положително. Към края на изпълението се появяват четерите му беквокалисти, които застават от двете му страни. Всички са облечени в бяло, подобно на ангели.

МАКЕДОНИЯ

Яна изглежда много уверена на сцената. Сама е, както предполага и заглавието на песента. Флиртува с камерите през цялото време. Вокално се доближава до студийната версия. Графиките около нея започват и завършват с няколко кадъра на лицето й, взети от клипа, след това еволюират в пулсиращи червени, розови и сини тонове. Също така се изобразяват и небостъргачи в черно и бяло, което подсказва за обстановка тип метрополитен град.

Очаквайте видео скоро.

МАЛТА

Клаудия е статична на сцената, облечена е в бяла рокля, обсипана с кристали, която най-вероятно ще бъде и сценичния й костюм за полуфинала. Сама е, а на екраните зад нея се изобразяват нейни кадри от клипа. Вокално е много стабилна. Изпълнява песента си с лекота. Общата цветова гама е синя, с отблясъци на бяло.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *