Валентина с първи албум

Младата френска певица Валентина, която през 2020 спечели Детската Евровизия издаде своя първи самостоятелен албум. Той носи името „Plus Loin Qu Un Reve“ („Повече от мечта“).

Преди няколко години Валентина взима участие във френския вариант на The Voice Kids. След това тя публикува и два албума като част от групата Kids United Nouvelle Génération, съответно през 2018 и 2019. Година по-късно печели Детската Евровизия 2020 и това й носи истинската слава.

В траклиста на „Plus Loin Qu Un Reve“ влизат общо 13 песни, като пилотното парче, разбира се, е „J’imagine“ – песента, с която се явява на песенния конкурс и която е написана от Барбара Прави, която зае второто място на Евровизия 2021 в Ротердам. Интересен факт е, че е включена и още една песен от конкурса. Нова версия на „Ne partez pas sans moi“, с която Селин Дион печели през 1988 година.

Албумът вече е наличен във всички онлайн платформи. Може да бъде намерен и като компакт диск. Повече инфорция може да намерите ТУК.

Детската Евровизия 2021 ще се проведе на 19 декември в Париж. Припомняме, че и България ще участва след няколко годишно отсъствие. Вече са ясни и няколко от младите изпълнители, които ще излязат на сцената във Франция. Песента на Германия е налична в онлайн пространството.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *