Втори ден от репетициите за Евровизия 2017- коментар на живо (Част 2)

Следва още един натоварен с репетиции за Първия полуфинал. За първи път на сцената в Киев ще излязат представителите на Гърция, Полша, Молдова, Исландия, Чехия, Кипър, Армения, Словения и Латвия. С това приключват репетициите за първи полуфинал. Ще коментираме всяко представяне, за да може нашите читатели да добият по-ясна представа за случващото се в залата.

ЧЕХИЯ

Мартина е облечена в златист гащеризон. Косата й и вързана, я по-късно я развързва. Започва да пее от стълбите на сцената. След това се изправя и тръгва назад. Зад нея се изобразяват хората от клипа към песента. Графиките са приятни в жълто, розово. Изпълнителката въздейства, но за момента не изпъква достатъчно.

КИПЪР 

Шестата държава за днес е Кипър. Изпълнителят не изпъква вокално, като на моменти се забелязват дори неточности. LED екраните са прости – в бяло и черно, а малко преди края преминават в розово-червен цвят. В средата на изпълнението си Ховиг ляга на земята, точно както Славко от Черна Гора.  Той е придружен от двама танцьори, а хореографията им е изключително ритмична и е съгласувана с всеки удар в песента.

АРМЕНИЯ

Артсвик не е със сценичния си костюм. Графиките еволюират в различни нюанси на розовото, а LED екраните предават чувството на индийската култура. Арменката е придружена от две танцьорки, а беквокалите ѝ са скрити. Хореографията е изключително интересна и успява да предаде емоцията на цялата композиция, а най-впечатляващото е страхотното заснемане, което грабна погледите на всички в пресцентъра. Краят на репетицията ѝ бе съпътстван от бурните аплодисменти на международните журналисти.

СЛОВЕНИЯ

Омар носи черен костюм. Сцената е в черно и бяло. Вокално е изключително стабилен.

ЛАТВИЯ

Triana Park са изключително различни, както се и очакваше. Вокалистката е заложила на розова коса, облечена е тип „тийнейджър“. Сцената е много шарена, подобна е на тази от националния им финал. Основните цветове са разово и зелено. Има много движение. Всичко привлича окото и приковава вниманието.

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *