Начало > headlines > Запознай се с Мика от Армения и неговата песен Love

Запознай се с Мика от Армения и неговата песен Love

12106833_526932450808790_106826161050601068_n

Биография

Михаел Варосян – Мика e представителя на Армения за Детска Евровизия 2015. Той е на 12 години и живота му е изцяло свързан с музиката. Участва в редица международни конкурси и фестивали и винаги се класира на престижна позиция. През 2012 Мика участва в арменската национална селекция за конкурса „Нова вълна“, а година по-късно участва и в музикалния фестивал „Златни искри“ във Варна. Там той печели три награди – най-атрактивен участник, второ място за изпълнение и трето място за певческо представяне.

За песента

На 14 юли ARMTV, арменската национална телевизия, обявява, че Михаел е избран да представя страната си на Детска Евровизия 2015. Песента е дело на Авет Барсегян и Лилит Навасердян. Главното послание е любовта. Мика и неговите приятели ще работят усилено на сцената в София, за да може и вие да се докоснете до тази магия и да отркиете вашата любов.

Опознай историята на Армения в Детски песенен конкурс Евровизия

Армения е една от страните, които взимат много сериозно този проект. Всяка тяхна изява на конкурса е изцяло завършена, от песента до сценичното представяне. Дебюта си правят през 2007 година в Ротердам (Холандия), като завършват на почетното второ място. През 2010 година Армения печели Детската Евровизия и благодарение на това приема конкурса през 2011. Тази година Мика ще има тежката задача да наследи Бети, която завърши на трето място на 12-то издание в Малта.

Коментар на екипа :

Дани, eurovision-bg.com

Доста освежаваща песен. Ще бъде страхотна на сцената в София! Представям си деца в забавни костюми и всички пеещи заветната думичка „Love“. Клипът е изпълнен с всякакви нюанси на всякакви цветове; колкото е „модерен“, толкова и е „ретро“ (дано ме разбрахте :D). Песента е наситена с положителна енергия и емоции. Смела музика, с всякакви инструменти в нея; сърца отвсякъде. Въобще всичко е супер! И тази година Армения ще се представи достойно, както до сега – спор няма.

Иван, eurovision-bg.com

Забелязва се, че Армения отново са подходили много отговорно към проекта. Изборът на Мика е много добър. Той е супер весело и лъчезарно дете. Ако има песен, която може би ще му подхожда добре, то това е тя! Песента е толкова весела и жизнерадостна. Предпоставя за интересна сценография и определено при едно добро изпълнение Мика ще има огромни шансове да грабне победата в София!
Мадлен, eurovision-bg.com

Още една бърза и забавна детска песен, която с ритъма си печели всеки слушател. Настроението й е много положително. Веднага те кара да поискаш да затанцуваш. Мисля, че повече страни трябва да залагат на подобни песни. Мелодии, които карат да танцуват. Мика е прекрасно дете и представя „Love“ по изключително професионален начин. Ако не го гледаш няма да разбереш, че е малко момче. Надявам се Армения да влезнат в топ 5 на финала, а и силно вярвам, че ще успее. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.