Начало > 2015 > Запознай се с Миша от Русия и неговата песен „Мечта“

Запознай се с Миша от Русия и неговата песен „Мечта“

mikhail smirnov ee177f0a 0c7b 4ba1 a721 1b38728bc9f9

Биография

Михаил е роден на 30 април 2003 г. в Москва в семейство на математици. Занимава се с музика от 3-годишна възраст. Майка му е завършила музикално училище и именно от нея Миша наследява любовта си към музиката. В детството си той е заеквал и докторът го посъветвал да се занимава с пеене. Това отвежда Михаил във вокално студио. Започва солова кариера в местния Дом на културата, където първият му вокален педагог Юлия Нарницкая веднага забелязва добрите му вокални данни и музикален слух. Постепенно Михаил започва да се изявява на различни конкурси, където заема призови места. На 8 години Миша се премества в друго студио, а където има и нов педагог – Людмила Симон, под чието ръководство той доусъвършенства гласа си и има по-значими победи.

Първият му опит да попадне във формата „Голос. Дети“ е през 2013 г., когато е и първият сезон на шоуто. Макар да отива на прослушванията в Остакино, той не е допуснат до фазата с прослушванията. На следващата година обаче е допуснат и се явява пред журито с песента на Майкъл Джексън „Ben“. Стига до финала, където изпълнява песента на Индила „S.O.S.“, но не стига до суперфинала.

За песента

На 25 септември, Миша е избран да представя Русия на Детската Евровизия на национална селекция, организирана от канал „Карусель“. При избора на песента в Олимпийският комплекс „Лужники“ взимат участие 18 деца. „Мечта“ на Смирнов печели зрителите и звездното жури в лицето на: Игор Крутой, Филип Киркоров, Юлия Савичева, Нюша, Юлия Началова, Алина Кукушкина и Виталий Гогунский. Песента е композирана от Вячеслав Мерцалов, а върху финалния аранжимент е работил Димитрис Контопоулос.

Опознай историята на Русия в Детски песенен конкурс Евровизия

Русия дебютира на Детската Евровизия през 2005 година в Белгия, като през 2006 печели конкурса благодарение на сестрите Толмачьови и тяхната песен „Весенний джаз“. През 2009 и 2010 страната се класира на второ място. От 2013 година конкурса се излъчва по детския канал „Карусель“. Миналата година в Малта Алиса Кожикина остана пета.

Коментар на екипа:

Дани, eurovision-bg.com

coming soon…

 

Иван, eurovision-bg.com

Миша е голям сладур. Ако трябва да съм честен първата версия на песента не я харесах, но с новата Русия ще е един от основните претенденти за победа. Супер запомняща се песен и някак, необяснимо започва да ти харесва. Интересно ми е как ще бъде представена на сцената. Миша е много харизматичен и със сигурност ще накара Европа да се влюби в него. Русия със сигурност ще е в топ 5!

Меги, eurovision-bg.com

Я люблю его! Миша е моят фаворит за спечелването на конкурса. Особено след промяната на аранжимента на песента. Вълнуваща, нежна и прекрасна. Мисля, че нямам думи, с които да опиша вълнението си всеки път щом чуя „Мечта“. Гласът му е изключителен и се надявам екипът му да подготви едно изключително представяне, което да спечели цяла Европа. Мисля, че песента съдържа всичко, за да бъде достоен победител. Ще стискам палци на това момче и се надявам да се хареса на повечето зрители. Отвън моите пристрастия си мисля, че Миша ще бъде в топ пет на финала, а защо не и три?

 

Русия2

One thought on “Запознай се с Миша от Русия и неговата песен „Мечта“

КОМЕНТАРИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.